Olisi kiva, jos jättäisit myös kommentin käynnistäsi :)

Muistathan, että kuvat ovat minun, etkä kopioi niitä ilman lupaani.

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Valotaulu nro 5



 


Älkää vaan sanoko, että taasko sä olet tehnyt valotaulun. Ei tästä pitänyt tulla valotaulua, mutta isäntä ehdotti valojen laittamista taakse. No, pakko myöntää, että ei se taaskaan ollut väärässä.

 Minähän kävin Venetsialaisten aikaan paikallisen kirjapainon "siivouspäivässä" ja hamstrasin jos jonkinlaista paperia ja kartonkia. Ajattelin, että jospa niitä joskus tarvitsisi. No nyt tarvitsi.


Minultahan jäi pois tuo lehden teko-ohje ja sitä pyydettiin, niin tässä tulee. Taittele A4-paperi kahtia ja leikkaa puoliksi. Leikkaa kulmista pois kolmion muotoiset palat.


Taita haitariksi

Taita "haitarikäännös" keskeltä kahtia
 
Tämän jälkeen liimaa keskeltä kiinni. Tässä on valmis lehti. Tämän lehden teippasin keskeltä vain malliksi tähän ohjeeseen, joten ei ole mikään kaunis.

Kukat on tehty siis viidestä taitellusta vahvasta paperilehdestä.
Kukkien varsina on puiset grillitikut.
 


Taulun koko on 70 x 80 cm ja on ihan tavallinen valkoinen maalattava taulupohja ilman kehyksiä. Taakse liimasin 80 ledivaloa.

Tässä on hieman parempi kuva taulun valoista kuin edellisessä. Aavistuksen verran näkyy nuo lamppujen johdot, mutta se antaa vain elävyyttä taululle.


 
 Ajattelin, että joskohan joku sukulaistytöistäni haluaisi taulun itselleen. Ellei se kelpaa kenellekään, päätyy se omalle seinälle.

Että tällaista tällä kertaa

                                         terkuin Liisa


 

33 kommenttia:

  1. Hieno! Iltahämärissä varmasti tosi kaunis valoineen. Tunnelmallista sunnuntai-iltaa, Liisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Nätti sekä valoilla että ilman. Muuten hyvää nimipäivää jos satut tämän näkemään :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Satu ja samoin sinulle hyvää nimipäivää, jos tämän näet :)

      Poista
  3. No enpä usko olevan kelpaamisongelmia tällä(kään) valotaululla, ihan aivan ihana :) Pitkästä aikaan kommentoin mutta kyllä minä täällä aina käyn ihanuudet kurkistelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Katotaan miten käy. Kirsi, minä ymmärrän asian oikein hyvin, mutta kiva, että kuitenkin jaksat käydä kurkkimassa <3

      Poista
  4. Jestas, nukutko sä ollenkaan!?! :)
    Mutta tuli taas tekemisen väärti seinäkaunistus :)
    (Mä alan toistamaan itteäni näitä sun tekemisiä kommentoidessa - suu auki vaan hämmästelen :) :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih Väkertäjä, nukunhan minä. Mutta en osaa olla tekemättä mitään varsinkaan vapaapäivinä ja kun se inspis iskee, niin se on tehtävä. (Muutoin se unohtuu.) Ja nythän on aikaa, kun pihatyöt alkaa olla ohitse.

      Poista
  5. Näyttää tosi kivalta. Kauniisti valo siivilöityy ja luo tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! Onneksi taulu löysi jo uuden kodin veljen tyttären kotiin :)

      Poista
  6. Kiitos ma-te! Tiedä noista taikasormista, hih :D Ihanaa viikkoa sinullekin.

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva idea, pakko testata! Hieno!

    VastaaPoista
  8. Tosi upea idea ja taulu! Hyvä Liisa!

    VastaaPoista
  9. Onpas taas aivan super ihana valotaulu, Pimeät illat, niin valotauluja ei ole koskaan liikaa tulee ihana tunnelma kotiin.
    Minullakin on valotaulussa joka ilta valot, tuikut palaa siellä täällä ja jos nyt katson ulos on aivan harmaa aamu, voihan tuo kirkastuakkin mutta minusta on syksyllä ihanaa kun on pimeää..ja mitä enemmän syysvaloja kotona sen parempi.
    Minullakin oli ajatus kun saadaan tuo iso kaappi pois käytävältä, niin sinnekkin olisi kivaa laittaa joku valotaulu..nyt meitin käytävä on tylsä, ja kun ei ole pistorasioita paitsi kaapin rotjakkeen takana, niin ei saa sitä muualle kohtaa käytävällä.
    Oikein ihanaa uutta alkanutta viikkoa sinulle Liisa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anja! Kyllä valo tuo tunnelmaa. Täällä makaan todella flunssaisena.

      Poista
  10. Jälleen upea valotaulu! Ihmettelen elleivät sukulaistytöt tuota halua ennemmin niin, että sinun pitää tehdä kaikille oma :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elämää Onnenpähkinässä! Nähtäväksi jää. Aion tehdä jossain vaiheessa itselleni uuden, mutta en valotaulua noista lehdistä.

      Poista
  11. Aivan mahtava toteutus jälleen kerran. Mukavaa alkanutta viikkoa Liisa

    VastaaPoista
  12. Liisalle olisi haaste miun blogissa :) Jos et nyt jaksa meinaan mullakin kova flunssa, tiedän miten veto on pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anja :) kävin blogissasi katsomassa, mutta vasta äsken otin osaa kahdestakin blogista tulleeseen samaiseen haasteeseen. Toivottavasti et pahastu, jos missaan tällä kertaa.

      Poista
  13. Vau, mahtava valaisin ja matskuihin ei tarvitse kovin paljoa satsata. Tosi upea. Paranemisia sinulle. Toivottavasti ei kestä viittä viikkoa kuten minulla. Sitkeässä kuuluu olevan tämän syksyn flunssat. Sänky kyllä kutsui puoleensa. Lepäile♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Tauti on ollut kamala ja todellakin on kuulemma pitkäkestoista. On kamala töissä puhua puhelimeen, kun ääni on niin käheä.

      Poista
  14. Nämä valotaulut on kyllä niin mahtavia!! Yhden olen jo tuollaisen tehnyt! Kiitos ideasta! Ja tuollaisen kukkataulun aion aivan varmasti tehdä! Canvas-pohja jo odottelee ja led-valot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Heli! Näinkin, että olit tehnyt tälläisen. Omani on jo löytänyt uuden kodin sukulaistytön seinältä ja kiva, että hän tykkää siitä.

      Poista